آشپزی

فواید و خواص آویشن در سلامتی ومضرات آن

آویشن گیاهی است از خانواده نعناع که احتمالاً شما از آن به عنوان ادویه استفاده می کنید. اما آویشن بسیار بیشتر از یک ادویه است. دامنه استفاده از آویشن چشمگیر است و بیش از 400 زیرگونه دارد. آویشن به علت طعم و مزه متمایز ، تا به امروز جزء اصلی آشپزی ها بوده...

9 آذر 1400

طرز تهیه سمنو خانگی

سمنو یک خوراک سنتی و مقوی ایرانی با طعم شیرین بدون اضافه کردن شیرین کننده است. طرز تهیه سمنو بسیار وقت گیر و پرزحمت است اما به نتیجه کار می ارزد.

12 تیر 1400

گیاه رازیانه، از خواص تا کاشت و برداشت در منزل!

خبرنگارانـ پزشکان و روانشناسان باور دارند که یکی از اصلی ترین علل بروز بعضی از بیماری های جسمی بیماری های روحی و روانی است. بسیاری از محققان منشأ بیماری های روحی و روانی را دور شدن انسان از طبیعت می دانند. بی شک زندگی های پر هرج و مرج امروز جوامع شهرنشین...

21 خرداد 1400

45 سوالی که باید برای آشنایی بیشتر از کسی که دوست دارید بپرسید

آشنایی بیشتر با فردی که دوستش دارید هیجان انگیز و وحشتناک است. بله، اگر صحبت کردن با کسی که دوستش دارید شما را فوق العاده عصبی می نماید یا اگر وقتی سعی می کنید بیشتر او را بشناسید، کلمات خود را فراموش می کنید کاملاً طبیعی است. اما نگران نباشید، به همین...

19 بهمن 1399

هوس بستنی شکلاتی نموده اید؟ در خانه دست به کار شوید

روزهای خانه نشینی کرونا ما را بیشتر از همواره به هوس انداخته است؛ هوس خوراکی هایی که به خاطر این شرایط نمی توانیم بخوریم و درست کردنش هم برایمان سخت است. یکی از این خوراکی ها بستنی است؛ هرچند می توانیم از بستنی های کارخانه ای بخریم اما تنها با گذاشتن دو...

13 دی 1399

سوپ گندم؛ پیش غذای ساده و سریع

سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.

10 آذر 1399

طرز تهیه دمنوش زیره سبز

برطرف نفخ روده و معده، برطرف سوهاضمه، درمان برونشیت و کاهش وزن از جمله خواص زیره سبز و دمنوش زیره سبز هستند. با طرز تهیه دمنوش زیره سبز آشنا شوید.

14 آبان 1399

طرز تهیه پنکیک صبحانه مرحله به مرحله

روزهایی که حوصله ندارین برین و نون تازه بخرین یا دلتون تنوع میخواد پنکیک درست کنین چون هم تهیه اش آسونه و هم معمولا مواد اولیه اش تو همه خونه ها پیدا میشه و علاوه بر همه اینا خیلی خوشمزه و لذیذه و بافت لطیفی هم داره. در این مطلب طرز تهیه پنکیک رو براتون...

14 آبان 1399

طرز تهیه سس آلفردو مرحله به مرحله

سس ها یک رکن خیلی مهم و اساسی برای طعم دادن به غذاها هستن. هر چقدر هم که مواد اولیه یک غذا مرغوب و تازه باشه و اون غذا طبق دستور درست بشه ولی تا سسش لذیذ و خوشمزه نباشه اون طعم اصیل و اصلی خودش رو پیدا نمیکنه. یکی از معروف ترین سس ها برای پاستا هم سس آلفردو...

13 آبان 1399
تعداد: (49)