کسرول پیاز کاراملی
به گزارش وبلاگ سطح دیتا، برای کاراملی کردن پیاز، یکی از روش ها این است که پس از چند دقیقه تفت دادن و سبک شدن پیاز، درب تابه را حدود 30 دقیقه بگذارید، شعله را کم کنید تا پیازها به حال خود پخته و کاراملی شوند.

- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
- زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- 4 ورق ژامبون
- یک عدد پیاز شیرین خلالی خرد شده
- دو پیمانه گل چه های کلم بروکلی
- 5 عدد تخم مرغ
- 1 1/3 پیمانه شیر
- نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4 پیمانه نان، مکعبی خرد شده
- 113 گرم پنیر سوئیسی خرد شده
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید و دو قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید. پیاز را روی حرارت میانه به مدت 15 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه دیگر نیز بگذارید بماند تا کاراملی گردد. در این مرحله، بروکلی ها را سه دقیقه در آب و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.
2- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، ریحان، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تکه های نان، بروکلی، پیاز کاراملی، پنیر و ژامبون های خرد شده را اضافه کنید. آنها را داخل کاسه پیرکس بریزید و 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
3- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کسرول را 20 دقیقه داخل فر بگذارید. در ظرف را بردارید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 302
- چربی: 18 گرم
- کلسترول: 188 میلی گرم
- کربوهیدرات: 19 گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: 542 میلی گرم
- پتاسیم: 359 میلی گرم
- کلسیم:263 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم