کسرول پیاز کاراملی

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، برای کاراملی کردن پیاز، یکی از روش ها این است که پس از چند دقیقه تفت دادن و سبک شدن پیاز، درب تابه را حدود 30 دقیقه بگذارید، شعله را کم کنید تا پیازها به حال خود پخته و کاراملی شوند.

کسرول پیاز کاراملی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
  • زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • 4 ورق ژامبون
  • یک عدد پیاز شیرین خلالی خرد شده
  • دو پیمانه گل چه های کلم بروکلی
  • 5 عدد تخم مرغ
  • 1 1/3 پیمانه شیر
  • نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 4 پیمانه نان، مکعبی خرد شده
  • 113 گرم پنیر سوئیسی خرد شده

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید و دو قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید. پیاز را روی حرارت میانه به مدت 15 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه دیگر نیز بگذارید بماند تا کاراملی گردد. در این مرحله، بروکلی ها را سه دقیقه در آب و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.

2- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، ریحان، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تکه های نان، بروکلی، پیاز کاراملی، پنیر و ژامبون های خرد شده را اضافه کنید. آنها را داخل کاسه پیرکس بریزید و 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

3- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کسرول را 20 دقیقه داخل فر بگذارید. در ظرف را بردارید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی گردد.

ارزش غذایی

  • کالری: 302
  • چربی: 18 گرم
  • کلسترول: 188 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • سدیم: 542 میلی گرم
  • پتاسیم: 359 میلی گرم
  • کلسیم:263 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "کسرول پیاز کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کسرول پیاز کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید