طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام مجلسی و خوشمزه به 3 روش

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، اگر همیشه از خودتان سوال می کنید شام چی بپزم؟ نهار چی بپزم؟ کوکوی سیب زمینی که در ادامه، طرز تهیه آن را مرور می کنیم می تواند گزینه خوبی برای شما باشد. طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام مجلسی و خوشمزه را به روش های مختلف در ادامه بخوانید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام مجلسی و خوشمزه به 3 روش

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی خام

  • سیب زمینی 5 عدد
  • تخم مرغ 2 تا 3 عدد
  • آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
  • پیاز 2 عدد
  • زعفران به میزان لازم
  • نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام

1. آماده کردن مواد

در اولین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام باید درست مثل طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته ابتدا مواد آن را آماده کنید. برای این کار ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید. بعد کاملا خشک کنید و سیب زمینی را با دنده درشت رنده کنید. هم زمان پیازهای پوست گرفته را هم رنده کنید اما حتما با رنده ریز رنده کنید.

نکته: حتما سیب زمینی و پیاز را در دو ظرف جدا رنده کنید تا بعد از اتمام رنده بتوانید آب اضافه پیاز را بگیرید.

2. تهیه مخلوط کوکو

اکنون سیب زمینی و پیاز را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید سپس نمک، فلفل و زعفران را بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه کوکوی سیب زمینی شما آماده شود.

3. سرخ کردن کوکو

وقتی مایه شما آماده شد ابتدا در ماهیتابه مناسب روغن بریزید و بگذارید داغ شود بعد کوکو را کف دست خود شکل دهید و داخل روغن داغ بگذارید تا سرخ شود. این کار را تا اتمام کل مایه کوکو ادامه دهید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام در فر

اگر می خواهید کوکو سیب زمینی خود را در فر بپزید، قالب مناسبی را با کمی روغن چرب کنید، سپس مخلوط کوکو سیب زمینی را داخل قالب بریزید. پس از ریختن مخلوط در قالب حتما روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید تا کاملا گرم شود سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. پخت کوکو سیب زمینی شما بین 35 تا 45 دقیقه طول می کشد. بعد از آن که کوکو پخت آن را از فر خارج کرده و همراه با خیارشور و گوجه نوش جان کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام با پنیر پیتزا

استفاده از پنیر پیتزا در کوکوی سیب زمینی آن را خوشمزه تر می کند اما به خاطر داشته باشید که کالری غذا را افزایش می دهد. برای پخت کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا بهتر است آن را در فر درست کنید.

برای این منظور می توانید پنیر را در وسط مخلوط کوکو یا روی آن مانند پیتزا قرار دهید. نیمی از مخلوط کوکو را در قالب فر بریزید و با پنیر پیتزا پر کنید و بقیه مخلوط را اضافه کنید. قالب را در فر قرار دهید تا آماده شود.

نکات تکمیلی برای تهیه کوکو سیب زمینی

همان طور که خواندید تهیه و پخت کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام یک روش فوری برای تهیه این کوکو است پس خوب است با رعایت نکات و فوت وفن های تهیه آن کوکوی مجذوب کننده تری برای خود و خانواده تهیه کنید.

روش های مختلف تهیه کوکو سیب زمینی خام

تهیه و پخت کوکوی سیب زمینی خام تنوع چندانی ندارد و مثل همه کوکوهای دیگر می توانید با اضافه کردن مواد مثل هویج یا سیر یا حتی پیازچه و سبزی خام آن را متنوع کنید. اما برای پخت کوکو می توانید هم آن را به شکل قالبی تهیه کنید و برای این کار مایه کوکو را کامل در ماهیتابه بریزید و بگذارید سرخ شود و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. طرز تهیه کوکو سیب زمینی قالبی را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید یا این که از شیوه بالا استفاده کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی آب پز و خام دقیقا به یک صورت است با این تفاوت که برای سیب زمینی که در کوکو سیب زمینی آب پز استفاده می کنیم، ابتدا باید سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس با رنده ریز رنده کنید.

استفاده از غذاساز برای تهیه سیب زمینی

به جای رنده کردن سیب زمینی ها با دست می توانید از غذاساز برای خرد کردن سیب زمینی ها هم استفاده کنید. فقط زیاده روی نکنید. فقط حواستان باشد بعد از رنده کردن سیب زمینی بلافاصله کوکو را درست کنید در غیر این صورت سیب زمینی تغییر رنگ خواهد داد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام مجلسی و خوشمزه به 3 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام مجلسی و خوشمزه به 3 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید