طرز تهیه یک غذای تابستانی آبدار و خوشمزه

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، در منوی غذایی شمالی ها پر است از پیش غذاها و کنارغذاهایی که از ترکیب بندی های معطر و البته سیر آماده می شوند. نازخاتون هم یکی از این کنارغذاهاست که با سبزی های خوش طعم و عطر تابستانی غوغا می نماید.

طرز تهیه یک غذای تابستانی آبدار و خوشمزه

فقط آن را روز قبل از تعطیلی بخورید؛ وگرنه بوی سیر آن تا هفت تا خانه آن ورتر هم می رود.

مواد لازم

3 عدد بادمجان

یک ق س گلپر ساییده شده

یک پیمانه آبغوره

3 پیمانه آب انار

250 گرم سبزی (ریحان بنفش برگ ریز، نعنا و جعفری)

نمک و فلفل به میزان لازم

یک بوته سیر

کمی شکر در صورت تمایل

1. بادمجان ها را شسته و خشک کنید. روی شعله ملایم، شعله پخش کن بگذارید و بادمجان ها را روی آن قرار دهید تا کبابی شوند.

2. بادمجان ها را پوست کنده و ریز ساطوری کنید. البته می توانید آنها را در غذاساز هم بریزید تا به صورت پوره دربیایند. سبزی هار ا هم خرد کنید و به بادمجان ها بیفزایید. البته بهتر است که سبزی ها هم در غذاساز به شکل پوره درآیند.

3. حالا نوبت مزه دار کردن غذاست. نمک، فلفل، گلپر پودرشده را اضافه کنید و هم بزنید. آبغوره و آب انار را هم به مخلوط بیفزایید.

4. سیرها را هم پوست گرفته و خوب چرخ یا رنده نموده و به مواد بالا اضافه کنید. مخلوط را به خوبی هم بزنید. در ظرف را بسته و در یخچال بگذارید تا خوب خنک گردد.

برای سرو کردن وقتی این مخلوط ترشی مانند را در ظرف های مورد نظر می ریزید می توانید چند تکه یخ هم به آن اضافه کنید تا خنک تر گردد.

فوت وفن

سبزی های محلی که در نازخاتون از آنها استفاده می گردد عبارتند از: زولنگ، گشنیز و اوجی.

اگر فصل انار نیست و آب انار در دسترس ندارید می توانید از آبمیوه های صنعتی (آب انار) بهره ببرید که در همه فصول موجودند.

بهتر است از نعنا در حد مزه دار کردن غذا بهره ببرید. اگر میزان نعنا زیاد باشد نازخاتونتان تلخ می گردد. اگر هم فصل سیر تازه است می توانید از سیر تازه سبز هم به جای سیر بوته ای بهره ببرید. ریحان مورد استفاده هم هر چه ظریف تر و جوان تر باشد بهتر است.

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه یک غذای تابستانی آبدار و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک غذای تابستانی آبدار و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید