طرز تهیه شیرینی ونیزی معروف و خوشمزه
به گزارش وبلاگ سطح دیتا، شیرینی ونیزی که خود ونیزی ها به آن، شیرینی انگشتی هم می گویند، به راحتی آماده می گردد و به همان سرعت نیز می توانید آن را نوش جان کنید. تردی و نازکی و از طرفی حجم بالای کره که در مواد اولیه آن است، شما را به یکی مشتریان همیشگی آن تبدیل می نماید، به قولی این شیرینی در دهان شما آب می گردد. با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم که در کمتر از 40 دقیقه یک شیرینی نوروزی خانگی آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ونیزی
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 225گرم
- آرد 225 گرم
- پودرقند 50 گرم
- عصاره وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت 50 گرم
- شکلات چیپسی به اندازه لازم برای تزئین شیرینی
طرز تهیه شیرینی ونیزی
مرحله اول
قبل از هر کاری فر را در دمای 175 درجه قرار دهید تا گرم گردد. کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا با دمای اتاق هم دما گردد، سپس کره نرم شده را در یک طرف بزرگ بریزد، پودر قند و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
مواد را آنقدر سریع هم بزنید تا کرم رنگ گردد و به غلظت بالایی برسد. زمانیکه ترکیبی یک دست داشتید، هم زدن را متوقف کنید.
مرحله سوم
آرد و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید و سه بار الک کنید. حالا نوبت آن است که مواد تر و خشک شیرینی ونیزی را مخلوط کنید. ترکیب را به خوبی هم بزنید تا در نهایت خمیری نرم و یکدست داشته باشید.
مرحله چهارم
خمیر را داخل قیف بریزید و از ماسوره ستاره ای شکل بهره ببرید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر شیرینی را با فاصله مناسب روی کاغذ بریزید. (اینکار را با توجه به شکل نهایی شیرینی ونیزی انجام دهید).
مرحله پنجم
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا شیرینی های خوشمزه آماده شوند.
مرحله ششم
بعد از 20 دقیقه آن ها را از فر خارج کنید تا خنک شوند. پس از سرد شدن شیرینی ها، به تزیین آن ها می رسیم. در این مرحله شکلات های چیپسی را به روش بن ماری ذوب کنید و به آرامی یک طرف شیرینی را به شکلات آغشته کنید.
مرحله هفتم
آن ها را روی توری بچینید تا شکلات اضافه بچکد و خنک گردد. حالا شیرینی شما آماده است تا در کنار چای یا هر نوشیدنی دیگری سرو گردد.
نکته
- تا زمانیکه شکلات روی شیرینی گرم است می توانید پودر نارگیل، پودر پسته، ترافل و… برای تزئین بهره ببرید.
- اگر دوست داشته باشید می توانید به جای شکلات آب شده انواع مارمالاد و مربا مانند مربا آلبالو و مربای توت فرنگی را روی برخی از شیرینی ها بریزید تا طعم های مختلف داشته باشید.