رول مرغ با آلبالو، متفاوت و مجلسی
به گزارش وبلاگ سطح دیتا، این رول خوشمزه را می توانید در فر یا بدون فر یا داخل ماهیتابه تهیه و به همراه انواع مغزها تزیین و سرو کنید. رول مرغ یکی از غذاهای ترند و مجلسی است.
رول مرغ با آلبالو یکی از رولت های بسیار محبوب و خوشمزه است که بهتر است یک بار آن را تهیه کنید تا طعم خوشمزه آن شما را شگفت زده کند. این رول طعم فوق العاده ای دارد و تبدیل به یکی از غذاهای همیشگی شما می گردد. شما می توانید این رول خوشمزه را برای مهمانی و مجالس به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. با وبلاگ سطح دیتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رول مرغ با آلبالو
- سینه و ران مرغ
- آلبالو 1 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- گردو 1/4 پیمانه
- زعفران دم نموده 1/2 پیمانه
- آبلیموترش 2 قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز به میزان لازم
طرز تهیه رول مرغ با آلبالو
مرحله اول
شما می توانید از سینه و فیله به دو روش بهره ببرید. فیله مرغ را برای تهیه این غذا به صورت نازک بکوبید و مزه دار کنید و مواد را داخل رول قرار دهید. بعلاوه می توانید مخلوط سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزید و میکس کنید و بعد با نمک، فلفل سیاه و زعفران و آب لیموترش خوب مخلوط و مزه دار کنید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
هسته آلبالوها را بگیرید و با کمی شکر و نمک داخل قابلمه بریزید و 10 دقیقه بگذارید تا بپزند و آب بیندازند. آلبالوها را جدا کنید و آب غلیظ شده را جدا روی سس قرار دهید. گردوها را به مقدار دلخواه خرد کنید.
مرحله سوم
پیاز را خلالی ریز خرد کنید و داخل یک تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک گردد. سپس آلبالو را به همراه گردو اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد یکدست گردد. مرغ را از یخچال خارج کنید و روی یک سطح صاف سلفون بکشید و مرغ چرخ نموده روی سلفون چرب شده بریزید.
مرحله چهارم
حالا مرغ را به شکل مستطیل روی سلفون شکل دهید و از مواد میانی وسط آن قرار دهید. سپس مواد را از یک طرف رول کنید و با یاری سلفون هر دو طرف رول را گره بزنید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم گردد. داخل تابه کمی روغن بریزید و با شعله کم رول را سرخ کنید تا اطراف آن سرخ گردد. سپس روی رول، زعفران و سس آلبالویی بریزید و سرو کنید. برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر شنیسل بادمجان، یک خوشمزه لذیذ و ترد را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه رول مرغ با آلبالو
- حرارت باید کم باشد تا مواد مغزپخت شوند.
- می توانید گردو را حذف کنید.
- در فر از قبل گرم شده نیز می توانید رول مرغ آلبالویی را تهیه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی دسر 5 دقیقه ای با بیسکویت پتی بور را بخوانید.
منبع: پیام دلتا