دکوراسیون بنفش و سفید در آپارتمان های بزرگ و کوچک امروزی
به گزارش وبلاگ سطح دیتا، دکوراسیون بنفش و سفید یکی از جسورانه ترین ایده ها برای تزیین اتاق های مهم خانه مانند پذیرایی و نشیمن است. با اینکار رسما بنفش را بعنوان رنگ و تم اصلی در دکوراسیون انتخاب کرده اید. برای داشتن ظاهری شیک و لوکس، سایه های مختلف بنقش بخصوص بنفش کم رنگ یکی از بهترین گزینه های موجود است. این رنگ را می توانید بروی دیوار های بخش های مهم خانه مانند اتاق پذیرایی یا آشپزخانه استفاده کنید و یا بصورت تاکیدی در کنار رنگ خنثی یا همان سفید بکار ببرید.
همانطور که می دانید بنفش رنگی است که کم و بیش بین خانه دارها بنام رنگی پر خطر و ریسکی شناخته می شود و به همین علت اغلب یا اصلا از آن استفاده نمی کنند یا فضاهایی که کمتر در دید قرار می گیرند مانند اتاق خواب به رنگ بنفش در می آیند. برای اینکه مقدار ریسک پذیری رنگ بنفش را به حداقل برسانیم، سایه روشن و اندکی مات بنفش، بهترین و ایمن ترین انتخاب خواهد بود. این سایه از رنگ بنفش، لطافت و آرامش خصای دارد که در تناژهای دیگر دیده نمی شود هستند بعلاوه در همان نگاه اول همه بینندگان را مجذوب زیبایی خود می کند.
رنگ مکملی که در کنار بنفش استفاده می شود تا حد زیادی به نوع رنگ بنفشی که انتخاب کرده اید بستگی دارد اما بطور کلی ترکیب بنفش با سفید همیشه فضایی روشن و شیک را نتیجه می دهد. سایه های روشن بنفش با رنگ زرد لیمویی یا نارنجی هم زیبا خواهند شد اما چندان برای اتاق های عمومی خانه مانند نشیمن و پذیرایی مناسب نیستند. به همین علت تمرکز اصلی طراحان و خانه دارها بروی ترکیب رنگ سفید و بنفش است تا در تمام اتاق های منزل بشود از آنها استفاده کرد. اتاق نشیمن زیر به مقدار جزئی از رنگ بنفش در قسمت شلف ها استفاده کرده و باقی فضا را به رنگ سفید درآورده است. استفاده از بنفش به صورت تاکیدی هم یکی از راه های ساده برای آوردن این رنگ به دکوراسیون داخلی است.
آشپزخانه هم یکی از هیجان انگیزترین مکان ها برای بکاربردن رنگ بنفش است. بخصوص وقتی رنگ بنفش را با سفید ترکیب می کنید. در آشپزخانه زیر به روشی بسیار ساده و سودمند رنگ بنفش و سفید با یکدیگر ترکیب شده اند و نتیجه، آشپزخانه ای با ظاهر بسیار شیک و مدرن شده است. کابینت های مدرن آشپزخانه تماما سفید هستند در حالی که دیوار بین کابینت ها و پشت ظرفشویی با خلاقیت تمام به رنگ بنفش درآمده است. روکابینتی چوبی هم رنگ سومی را به فضا اضافه کرده تا تنوع محیط محدود به دو رنگ نباشد.
آشپزخانه بعدی هم از همین ترکیب استفاده کرده اما به روشی کلام متفاوت و لوکس تر. برخلاف آشپزخانه قبلی که بنفش را فقط در قسمت دیوارهای بین کابینت استفاده کرده بود، اَشپزخانه زیر علاوه بر دیوار، خود کابینت ها را هم به صورت ترکیبی به رنگ بنفش و سفید در آورده است. کابینت های آشپزخانه، هایگلاس و مدرن بوده که رنگ بنفش باعث شده درخشش بیشتری در فضا داشته باشند. این ترکیب رنگی زیبا مختص فضاهای فقط کوچک یا فقط بزرک نیست بلکه در هر دو بکار می ورد. آشپزخانه زیر فضای نسبتا کوچکی دارد اما استفاده ترکیبی رنگ سفید و بنفش، به هیچ نام فضای آنرا دلگیر و گرفته نشان نمی دهد.
اگر دوست دارید به مقدار بیشتری از رنگ بنفش استفاده کنید می توانید تمام دیوارهای خانه را به رنگ بنفش کم رنگ دربیاورید و سپس عناصر و لوازم قرار گرفته در منزل مانند مبلمان، میز تلویزیون، میز ناهارخوری و … را به رنگ تماما سفید انتخاب کنید. با این روش فضا تعدیل شده و بیش از حد یکنواخت بنظر نمی رسد. بنفش خاصیتی دارد که فضا را بشدت لوکس و باکلاس نشان می دهد، زنانه است و شادابی و انرژی خاصی در فضا پخش می کند. به همین علت برای اتاق جوانان بسیار مناسب و ایده آل است.
جالب است بدانید رنگ بنفش از قدیم در ضیافت ها و مهمانی های بزرگ بکار می رفته است بنابراین یکی از بهترین مکان ها برای این رنگ، اتاق پذیرایی خانه است که مهمانان همراه اعضای خانواده در مواقع ویژه و مهم دور هم جمع می شوند. در شکل زیر، ترکیب رنگ سفید و بنفش هارمونی زیبایی در دکوراسیون خانه ایجاد کرده و آنرا دلباز و آزاد نشان می دهد. االبته این ترکیب رنگی شاید محیط را بیش از حد سرد نشان دهد برای ایجاد تعادل در فضا، استفاده از عناصر گرم، مانند کفپوش چوبی با رنگ قهوه ای روشن به متعادل سازی و گرمی فضا کمک بسیار زیادی خواهد کرد.
در ادامه طرح های دیگر را مشاهده خواهید فرمود:
×
خوانندگان این نوشته مطالب زیر را هم خوانده اند:
دکوراسیون منزل با رنگ بنفش در تناژ ها و سایه های متنوع
15 طرح زیبا از اتاق خواب بنفش رنگ و رمانتیک دو نفره
روش های استفاده از رنگ صورتی در دکوراسیون داخلی به مقدار کم
رنگ بنفش در دکوراسیون آپارتمان مدرن و امروزی با مبلمانی شیک
رنگ بنفش در دکوراسیون آپارتمان مدرن و امروزی با مبلمانی شیک