خوردن سرشیر به کاهش ریسک سرطان سینه یاری می نماید

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، یافته های محققان دانشگاه وسترن کانادا نشان می دهد لاکتوباسیلوس و استرپتوکوک، از جمله باکتری های تقویت کننده سلامت، بیش از باکتری های سرطانی در سینه های سالم وجود دارند. هر دو گروه دارای ویژگی های ضدسرطانی هستند.

خوردن سرشیر به کاهش ریسک سرطان سینه یاری می نماید

گروگر رید، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: تحقیقات ما نشان می دهد زنان، و بخصوص آنهایی که در معرض خطر سرطان سینه هستند، باید برای افزایش نسبت باکتری های سالم درون سینه شان، پروبیوتیک لاکتوباسیلوس مصرف نمایند.

بالعکس در زنان مبتلا به سرطان سینه مشاهده شد میزان اشریشیا کولی و استافیلوکوک اپیدرمیدیس که باکتری های مضر محسوب می شوند، بالاست. این باکتری ها موجب تجزیه دورشته ای در DNA می شوند. این آسیب به DNA می تواند منجر به ابتلا به سرطان گردد.

از اینرو محقان ادعا می نمایند مصرف پروبیوتیک های نظیر سرشیر به حفاظت از زنان در مقابل سرطان سینه یاری می نماید. به گفته محققان پروبیوتیک ها موجب فراوری آنتی اکسیدان های می شوند که گونه های اکسیژن واکنشی را که موجب اسیب به DNA و در نهایت ابتلا به سرطان می گردد، را خنثی می سازد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "خوردن سرشیر به کاهش ریسک سرطان سینه یاری می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوردن سرشیر به کاهش ریسک سرطان سینه یاری می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید