حلوای به گیلانی، یک عصر خوشمزه پاییزی
به گزارش وبلاگ سطح دیتا، حلوای به را می توانید برای مناسبت های مختلف تهیه کنید و بعلاوه یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی ایرانی هم هست.
حلوای به گیلانی یکی از حلواهای بسیار سنتی و خوشمزه ایرانی است که به حلوای محلی گیلان نیز آن را می شناسند. در فصل پاییز و زمستان که به بیشتر در بازار وجود دارد این حلوای خوش طعم را تهیه می نمایند. شما می توانید در تهیه حلوای به از انواع مغز ها بهره ببرید یا به صورت ساده آن را درست نمایید. طعم حلوای به شبیه مربای به و مسقطی است و همراه چای می توانید یک دسر سنتی ایرانی و خوشمزه را داشته باشید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوای به گیلانی
- به 1 کیلوگرم
- شکر 700 گرم
- کره 20 گرم
- هل 2 قاشق چای خوری
- نشاسته گل 1 پیمانه
- آب سرد 1 پیمانه
- مغزیجات 1 پیمانه
طرز تهیه حلوای به گیلانی
مرحله اول
به هایی را که خریده اید به هر مقدار که دوست دارید برش بزنید و خرد کنید. در نهایت باید همه را میکس کنید، پس مقدار اش مهم نیست. به را با شکر و 4 پیمانه آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا بپزد خوش رنگ گردد. قابلمه مسی برای این کار بهتر است.
مرحله دوم
در ادامه باید آب سرد را با نشاسته گل قاطی کنید و هم بزنید تا نشاسته داخل آب سرد کاملا باز گردد. اگر لازم بود کمی آب جوش هم می توانید بریزید. وقتی به ها پختند باید با پشت قاشق یا به یاری گوشتکوب برقی مربا را کاملا له کنید. دقت کنید مربا نباید آب داشته باشد.
مرحله سوم
در ادامه باید مخلوط آب و نشاسته را روی شعله میانه گاز هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بوی خامی نشاسته از بین برود. این بخش حدود 25 دقیقه طول می کشد. وقتی کاملا سفت و وسط قابلمه جمع شد، کره و پودر هل را بریزید و دوباره مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم
سپس باید دوباره مواد را هم بزنید تا کره آب گردد. خاتمه مغزیجات دلخواه مانند خلال پسته و بادام یا گردو را بریزید و هم بزنید. مواد را داخل یک ظرف پیرکس بریزید و داخل یخچال بگذارید کمی که سفت شد از یخچال درآورید و برش بزنید.اگر به دستور غذاهای شمالی علاقه دارید، مطلب خوشمزه ترین غذاهای شمالی را یاد بگیرید را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه حلوای به گیلانی
- این حلوا را می توانید داخل دیس هم بکشید و با مغزیجات تزئین کنید.
- اگر با حرارت زیاد مواد را آماده کنید بوی نشاسته داخل مواد می ماند.
- می توانید کمی پودر هل و پودر گل محمدی بریزید.
- اگر دوست دارید حلوای خوشرنگی داشته باشید کمی زعفران دم نموده غلیظ بریزید.
- اگر حلوای قالبی دوست دارید می توانید کمی ژلاتین حل شده در آب اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی یک املت 10 دقیقه ای با نان تست + ویدئو را ببینید.
منبع: پیام دلتا