فراوری مخمرهای پروبیوتیک از سوی محققان دانش بنیان
به گزارش وبلاگ سطح دیتا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، احمد کمک خسروشاهی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: فعالیت های این مجموعه در حوزه دام های بزرگ شامل گاو، گاو میش، اسب، گوسفند و بز و بعلاوه ماکیان، آبزیان و زنبور است و در کوشش هستیم با استفاده از محصولات فراوری شده، پرورش این حیوانات را اصلاح کنیم تا مصرف آن به وسیله انسان با کمترین زیان همراه باشد.
وی فراوری مخمرهای پروبیوتیک برای مصارف دام و طیور را از زمینه های تحقیقاتی این شرکت دانست و اظهار کرد: یکی از حوزه فعالیت این شرکت، فراوری مکمل های پروبیوتیک است و از آن جایی که نمی توان همه باکتری های مضرر را از بین برد و بعلاوه به علت مقاومت های ایجاد شده بر اثر مصرف آنتی بیوتیک، این شرکت دانش بنیان طی تحقیقات بسیار گسترده اقدام به فراوری مکمل ها و مخمرهای پروبیوتیک برای افزایش باکتری های مثبت در محیط زندگی انسان و حیوان نموده است.
خسروشاهی با اشاره به نقش پروبیوتیک ها در ارتقای سلامت غذایی جامعه، این مواد فراسودمند را موجب بهبود سلامتی و کاهش مصرف آنتی بیوتیک ها دانست.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، با بیان اینکه این محصولات نمونه داخلی و خارجی ندارند اضافه نمود: تحقیقات گسترده ای که طی سالیان انجام دادیم منجر به فراوری محصولاتی کاملا نو و نو در جهان و منطبق با اقلیم ایران شده است.
به گفته وی، نمونه های مشابه خارجی با کیفیت و اثربخشی بسیار پایین تر و قیمتی حداقل ده برابر بالاتر به بازار عرضه می گردد.
این فعال حوزه فناوری، از برطرف احتیاج بازار داخلی اطلاع داد و گفت: آمار دقیقی برای ارزبری در این صنعت وجود ندارد اما با توجه به بومی سازی و در نظر گرفتن اقلیم ایران، محصولات این شرکت منجر به کاهش ارزبری شده است.
وی به اشتغالزایی ایجاد شده در این مجموعه اشاره نمود و گفت: اگرچه اشتغالزایی ایجاد شده به طور مستقیم برای 10 نفر است ولی با درنظر گرفتن شبکه فروش، توزیع و ... این عدد برای اشتغالزایی غیرمستقیم بسیار بالاتر است.
خسروشاهی علاوه بر حمایت های معاونت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حمایت و تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی نام برد که دلسوزانه جوابگو و پیگیر مسائل مرتبط با شرکت های دانش بنیان هستند.
منبع: خبرگزاری مهر