ادویه هایی با بیشترین مقدار ویتامین و آنتی اکسیدان
به گزارش وبلاگ سطح دیتا، ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه میزان کمی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می نمایند، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که عوامل تخریب نماینده سلول ها یعنی رادیکال های آزاد را خنثی نموده و سطح سلامتی را ارتقا می بخشند.
به گزارش readersdigest، مفیدترین ادویه ها و گیاهان معطری که همه ما باید آن ها را در رژیم غذایی خود مصرف کنیم، از این قرارند:
زردچوبه: زردچوبه خاصیت ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد سرطان و ضد قارچ دارد. در طب سنتی چین زردچوبه درمان همه چیز بوده است؛ از دیابت گرفته تا آلرژی، آرتریت و آلزایمر. ماده فعال موجود در زردچوبه کورکومین است و یک ترکیب آنتی اکسیدانی محسوب می شود که باعث کاهش التهاب می شود. بعلاوه نشان داده شده است که کورکومین منجر به کاهش رشد سولل های سرطانی می شود. ترکیبات ضد التهابی زردچوبه مانع بروز تورم و درد می شود و از بروز علائم آلزایمر جلوگیری می نماید.
فلفل: حاوی کپسایسین است و سابقه طولانی تری در استفاده های دارویی در هند و چین دارد. فلفل منبع فوق العاده آنتی اکسیدان ها است که به مبارزه با رادیکال های آزاد می رود و در برابر آسیب سلولی که اغلب نشانه آشکار پیری زوردس است، محافظت ایجاد می نماید.
زنجبیل: در طب سنتی چین علاوه بر زردچوبه، از زنجبیل نیز برای مبارزه با التهاب، درد، تسکین درد عضلات و درمان خستگی استفاده می شده است. ترکیبات موجود در زنجبیل مانند دارو های ضد التهابی مانند ایبوپروفن برای درمان آرتریت عمل می نماید. زنجبیل علاوه بر این ادویه مفیدی برای گلودرد، سرماخوردگی، و ... محسوب می شود. حتی شما می توانید زنجبیل را به طور مستقیم روی مفصل دردناک به وسیله کمپرس قرار دهید.
دارچین: کاهنده قند خون است و مصرف آن به افراد مبتلا به دیابت بسیار توصیه می شود. دارچین حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که احتمال آسیب سلولی و بیماری های مزمن را به حداقل می رساند. نشان داده شده است که برای محافظت در برابر بیماری های قلبی، دارچین یک گزینه بسیار مفید است.
میخک: یک منبع غنی از آنتی اکسیدان است که به مبارزه با رادیکال های آزاد می رود و به عنوان یک ضد قارچ قدرتمند عمل می نماید.
رزماری: حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و منجر به حذف رادیکال های آزاد مرتبط با التهاب مزمن می شود. رزماری حاوی فلاونوئید ها است و ثابت شده که مانع رشد سلول های سرطانی پانکراس و جلوگیری از بواسیر می شود.
منبع: فرارو