طرز تهیه پیتزا میگو ایتالیایی مخصوص سرآشپز

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، میگو تفت داده شده در کره و سیر روی خمیر پیتزا با یک لایه پنیر طلایی شده،طعم خاص و دلپذیری به پیتزای شما می دهد. با دستور تهیه پیتزا میگو با ما همراه باشید و آن را برای مراسم خاص یا یک شام خانوادگی متفاوت سرو کنید. تجربه خود در سرو و تهیه این پیتزای مخصوص را با ما در میان بگذارید.

طرز تهیه پیتزا میگو ایتالیایی مخصوص سرآشپز

مواد مورد احتیاج برای تهیه پیتزا میگو ایتالیایی

  • کره پاستوریزه خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
  • میگو (پوست کنده و پاک شده) نیم کیلو
  • سیر (خرد شده) شش حبه
  • نان پیتزا بزرگ یک عدد
  • آب لیمو دو قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا (رنده شده) خرید آنلاین یک پیمانه
  • پنیر پارمسان (رنده شده) خرید آنلاین یک چهارم پیمانه
  • فلفل قرمز (خرد شده) یک عدد
  • نمک و پودر آویشن به اندازه لازم

روش تهیه پیتزا میگو ایتالیایی

مرحله اول

کره را در یک تابه با حرارت میانه ذوب کنید. سیر، فلفل قرمز و میگو را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. تقریبا ضروری است که هر طرف میگو را یک دقیقه تفت بدهید تا میگو ها صورتی رنگ شوند. تابه را از روی حرارت بردارید و آب لیمو آویشن و نمک را به میگوها اضافه کنید.

مرحله دوم

فر را روی دما 260 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا قبل از پخت پیتزا خوب گرم گردد.

روی سینی فر یا ظرف پیتزا را کمی چرب کنید و نان پیتزا را رو آن بگذارید. نصف پنیر موزارلا را روی نان پیزا بریزد. میگو و سس کره، لیمو و سیر را کامل روی نان پیتزا پخش کنید و بقیه پنیر موزارلا و پنیر پارمسان را روی آن بپاشید.

مرحله سوم

پیتزا را برای حدود ده دقیقه در فر بگذارید تا پنیر کاملا ذوب گردد و لایه رویی آن طلایی گردد.

برای سرو می توانید پیتزا میگو ایتالیایی را بعد از این که کمی خنک شد با جعفری تازه و برش های لیمو تزیین کنید.

اگر می خواهید انواع مختلف پیتزا را در کنار این پیتزا سرو کنید، طرز تهیه پیتزا رست بیف را هم بخوانید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پیتزا میگو ایتالیایی مخصوص سرآشپز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا میگو ایتالیایی مخصوص سرآشپز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید