با انواع غذاهای آلرژی زا آشنا شوید

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، آلرژی های غذایی در سال های اخیر نگرانی های بسیاری را برای مسوولان و والدین به وجود آورده اند و این نگرانی به حدی رسیده که عرضه بعضی خوردنی ها مثل محصولات بادام زمینی که یک ماده آلرژی زا است در موسسات آموزشی انگلیس و آمریکا و بعلاوه در بعضی از فرودگاههای خارجی این کشورها ممنوع شده است.

با انواع غذاهای آلرژی زا آشنا شوید

با انواع غذاهای آلرژی زا آشنا شوید

آلرژی های غذایی در سال های اخیر نگرانی های بسیاری را برای مسوولان و والدین به وجود آورده اند و این نگرانی به حدی رسیده که عرضه بعضی خوردنی ها مثل محصولات بادام زمینی که یک ماده آلرژی زا است در موسسات آموزشی انگلیس و آمریکا و بعلاوه در بعضی از فرودگاههای خارجی این کشورها ممنوع شده است.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، آلرژی غذایی عبارت از واکنش شدید سیستم ایمنی بدن به یک پروتئین غذایی است. این مشکل با سایر واکنش های غذایی مثل عدم تحمل غذا، واکنش های دارویی و واکنش های مسمومیتی تفاوت دارد.

دکتر ریچارد آناند، متخصص تغذیه در این باره می گوید: علائم آلرژی غذایی شامل خارش، تورم صورت، لب ها، زبان و یا چشم ها، اسهال، استفراغ، خارش و گرفتگی گلو، مشکل در تنفس، انقباض عضلانی، عطسه و در موارد شدید حتی شوک خطرناک هستند. این علائم گاهی خفیف و گاهی بسیار تهدید نماینده هستند.

به گزارش روزنامه ایندیااکسپرس، دکتر پورا دوگال یکی دیگر از متخصصان تغذیه در هند می گوید: هرچند آلرژی های غذایی بسیار نادر هستند اما اغلب در بین بچه ها زیر چهار سال شایع ترند. بیشتر بچه های که به شیر، تخم مرغ، گندم یا سویا آلرژی دارند از سن پنج سالگی به بعد این مشکل را پشت سر می گذارند و حساسیت آنها رفع می گردد. اما انواع دیگری از آلرژی های غذایی مثل حساسیت به ماهی یا صدف دریایی معمولا در سنین بالاتر بروز می نماید و احتمال از بین رفتن آن با افزایش سن تقریبا وجود ندارد.

به گفته متخصصان، دلیل دقیق افزایش آلرژی ها در بچه ها هنوز نامعلوم است اما مطالعات پزشکی فزاینده نشان می دهند که ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیط زیستی، عوامل اصلی بیشتر آلرژی های دوران کودکی هستند.

آمار سازمان غذا و داروی آمریکا نشان می دهد که حدود دو درصد از بزرگسالان و هشت درصد از بچه ها خردسال به نوعی از آلرژی های غذایی مبتلا هستند. بنابراین گزارش، شایع ترین مواد غذایی آلرژی زا عبارتند از:

شیرگاو، شیر بز، شیر سویا و تمام فرآورده های شیر شامل کره، پنیر، خامه و ماست

تخم مرغ و تمام مواد غذایی که از تخم مرغ تهیه می شوند مثل کیک ها، کلوچه ها و حتی نان خانگی

دانه سویا و فرآورده های آن شامل شیر سویا

گندم که بویژه در افراد مبتلا به آرتریت خوردن آن ممنوع است و باید برنج را جایگزین آن کرد.

بادام زمینی و تمام موادغذایی که از این مغز خشکبار تهیه می شوند. افرادی که به بادام زمینی آلرژی دارند می توانند سایر مغزها مثل گردو، بادام درختی و فندق را جایگزین آن نمایند.

ذرت و نوشیدنی ها و خوردنی هایی که حاوی شربت ذرت هستند.

رنگ ها و مواد نگهدارنده مصنوعی بویژه خوردنی هایی که رنگهای نارنجی، سبز، قرمز و دیگر رنگ های مصنوعی را دارند.

اگر احساس می کنید به غذای خاصی آلرژی دارید نکات زیر را حتما رعایت کنید:

این خوردنی را حتما از رژیم غذایی خود حذف کنید.

تست حساسیت پوستی را انجام دهید.

حتما در خصوص آلرژی خود با پزشک مشورت نموده و برای کنترل مشکل خود از وی هدایت بگیرید.

منبع:www.isna.ir

ارسال به وسیله کاربر محترم سایت :redonly

منبع: راسخون

به "با انواع غذاهای آلرژی زا آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با انواع غذاهای آلرژی زا آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید