آشنایی با خواص فوق العاده فلفل قرمز
به گزارش وبلاگ سطح دیتا، تسکین درد، کاهش وزن، برطرف سردی، سلامت پروستات مردان و جلوگیری از انواع سرطان از خواص فلفل قرمز است. در این مقاله به آنالیز خواص فلفل قرمز می پردازیم.
حقایق تغذیه ای فلفل قرمز
فلفل قرمزِ تازه به طور عمده از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است. در زیر مواد مغذی موجود در 100 گرم فلفل قرمز خام آمده است:انرژی: 40 کالری
آب: 88٪
پروتئین: 1.9 گرم
کربوهیدرات: 8.8 گرم
فیبر: 1.5 گرم
چربی: 0.4 گرم
چربی های اشباع شده: 0.04 گرم
چربی های تک اشباع نشده: 0.02 گرم
چربی های چنداشباع نشده: 0.24 گرم
امگا 3: 0.01 گرم
امگا6: 0.23 گرم
ویتامین ها و مواد معدنیفلفل قرمز سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. البته باتوجه به اینکه مقدار مصرف فلفل قرمز معمولا اندک است، دریافت ویتامین ها و مواد معدنی از آنها نیز اندک خواهد بود. مهم ترین ویتامین ها و مواد معدنی موجود در فلفل قرمز عبارت اند از:
ویتامین C: فلفل قرمز یکی از خوراکی های سرشار از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی و مهم است. ازجمله فواید ویتامین C برای بدن، التیام زخم ها و تقویت دستگاه ایمنی است.
ویتامین B6: این ویتامین نیز مانند بعضی ویتامین های گروه B در متابولیسم انرژی در بدن نقش دارد.
ویتامین K1: این ویتامین با عنوان فیلوکینون نیز شناخته می شود. ویتامین K1 برای انعقاد خون و سلامت استخوان ها و کلیه ها لازم است.
پتاسیم: این ماده معدنی وظایف بسیاری را در بدن برعهده دارد. مصرف مقادیر کافی پتاسیم در کاهش خطر بیماری های قلبی مؤثر است.
مس: مس آنتی اکسیدانی لازم است. متأسفانه بیشتر رژیم های غذایی فاقد مقدار کافی از آن است. مس به تقویت استخوان ها و سلامت اعصاب یاری می نماید.
ویتامین A: فلفل قرمز سرشار از بتاکاروتن بوده که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.1
فواید فلفل قرمز برای درمان سرماخوردگیافراد زمانی که به سرماخوردگی دچار می شوند باید با بالا بردن سوخت و ساز بدنشان سموم را دفع نمایند تا زودتر به بهبودی کامل برسند. مصرف فلفل قرمز با دوز بالا اثر مفید و سریعی دارد. منظور از دوز بالا در حدود 600 میلی گرم تا یک گرم است. با مصرف فلفل قرمز با دوز بالا افراد سریعتر به بهبود کامل می رسند. برای تسکین سرفه های شدید و در بیرون انداختن خلط سینه بسیار یاری می نماید و در نتیجه سرفه برطرف می شود. فلفل قرمز یک ماده ضد عفونی نماینده است .
نقش فلفل قرمز در کاهش وزناین ماده غذایی، حاوی کالری بسیار کمی است، به همین خاطر در بین افرادی که رژیم می گیرند هوادار زیادی دارد؛ فلفل قرمز علاوه برداشتن خاصیت ضدسرطانی به مقدار چشمگیری حاوی فیبر است که در حفظ سلامت بدن موثر است. انواع فلفل چه از نوع تند وچه شیرین، حاوی ترکیباتی هستند که دمای بدن را به مقدار چشمگیری بالا می برند و مصرف اکسیژن را بعد از 20 دقیقه به حداکثر می رسانند؛ این یک خبر بسیار مسرور نماینده است چرا که بدن، کالری بیشتری می سوزاند و به کاهش وزن یاری بسیاری می نماید.
جلوگیری از پیشرفت سرطان با فلفل قرمزهمانطور که گفته شد در فلفل قرمز ماده ای به نام کپسایسین وجود داره که این ماده برای پیشگیری از سرطان پروستات موثر است. فلفل قرمز با توجه به تندی آن دارای ویتامین C است و که یک ماده ضد سرطان است.2
تقویت سیستم ایمنیفلفل چیلی به دلیل محتوای بالای ویتامین ها, به ویژه ویتامین A و C به عنوان یک تقویت نماینده ایمنی شناخته شده است. ویتامین A برای حمایت از بافت مخاطی از جمله مجاری تنفسی, مجاری ادراری و دستگاه گوارش بسیار لازم است.
این سیستم ها, دفاع اولیه بدن دربرابر عفونت ها و میکروب ها هستند. ویتامین C به تشکیل و حفظ بافت های ارتباطی و عروقی یاری می نماید و اطمینان می دهد که بدن شما قوی است و گردش خون مناسب است.
فلفل قرمز برای افزایش سلامت قلبکپسایسین به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید یاری می نماید که خطر تشکیل لخته خونی را کاهش می دهد و خطرات ناشی از حمله قلبی، سکته یا لخته خون کشنده را هم کاهش می دهد.
فلفل قرمز برای یاری به دیابتتحقیقات نشان داده است که خوردن غذاهای حاوی فلفل چیلی می تواند برای افرادی که از دیابت رنج می برند، بسیار مفید باشد.به نظر می رسد که چیلی مقدار انسولین مورد احتیاج برای هضم غذا، تبدیل به سطح کلی قند خون را کاهش می دهد.این کاهش در فراوری انسولین نیز به کاهش فشار کبد یاری می نماید. حتی افزودن مقدار کمی فلفل چیلی به رژیم غذایی شما می تواند منجر به بهبودی تدریجی و اما چشمگیری در شرایط سلامتی شود.با فلفل ملایم آغاز کنید وبعد انواع تندترش را امتحان کنید.
خواص فلفل قرمز برای دندان و لثهفلفل قرمز حاوی ویتامین c فراوان است که به استحکام لثه ها و دندان ها یاری می نماید.
بهبود کم خونی با فلفل قرمزمصرف فلفل قرمز موجب جذب بهتر آهن در بدن می شود و برای افراد دچار کم خونی بسیار مفید است.
کاهش مقدار کلسترولاسید بیرنگ کپساسین موجود در فلفل، مقدار کلسترول خون را کاهش می دهد و سبب کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود.این ماده خاصیت ضد اکسیدی و ضد باکتری دارد.
کاهش شدت سیگنالهای دردپودر فلفل در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید است و مانند یک ضد درد عمل می نماید گر چه شاید در ابتدا درد به دلیل تحریک افزایش پیدا کند اما سپس کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن مؤثر واقع میشود. مصرف فلفل قرمزسبب سوزش یا خارش نسبی می شود، اما عوارض آن به زودی از بین می رود.
خاصیت ضدخونریزی فلفل قرمزاز مهمترین خواص فلفل قرمز خاصیت ضدخونریزی آن است. در بعضی از نقاط جهان برای بند آوردن خونریزی در موارد اوژانسی از فلفل استفاده می شود.
فلفل قرمز برای بهبود زخم و جراحتخاصیت شگفت آور دیگر فلفل اثر ضدالتهاب آن است که سبب بهبود هر نوع جراحت و زخم می شود.
فلفل قرمز برای هضم غذامصرف فلفل قرمز به معده یاری می نماید که فرایند هضم غذا را بهتر انجام گیرد.
خاصیت ضد اسپنامفلفل قرمز خواص ضد اسپنام دارد و در موارد قفل شدن فک ها بسیار موثراست و برای کلیه طحال و لوزالمعده مفید است.بعلاوه فلفل قرمز برای برطرف گرفتگی عضلات معروف به دراج شدن بسیار مفید است.
فلفل قرمز برای جلوگیری از یبوستاضافه کردن مقداری گرد فلفل قرمزبه غذا برای جلوگیری از یبوست مفید است زیرا حرکت دودی شکل روده ها را تحریک می نماید.
فلفل قرمز برای تسکین سرفه های شدیدفلفل قرمز در بیرون انداختن اخلاط موثر است و در بیماری تنفسی اخلاط زایدی را دفع می نماید و سبب برطرف سرفه می شود.
فلفل قرمز برای تسکین برونشیت مزمنفلفل قرمز برترین داروی ریه است وبرای از برونشیت مزمن و امفیزما پیشگیری می نماید.
فلفل قرمز برای بهبود آسماگر افراد مبتلا به آسم به فلفل قرمز الرژی نداشته باشند مصرف آن می تواند حمله های خفگی مبتلایان به نام را بهبود دهد.
فلفل قرمز برای درمان اسهال خونیفلفل قرمز برترین محرک مفید برای درمان اسهال ساده و اسهال خونی می باشد .
ضد عفونی نماینده حلقغرغره فلفل قرمز برای ضد عفونی کردن حلق بسیار مفید است.
ضد احتقانفلفل قرمز ضد احتقان می باشد و برای برطرف احتقانهای حاد در بیماری های ذات الریه و ذات الجنب مفید است بعلاوه به حل شدن لخته های خون یاری می نماید .3
پی نوشت:
1.www.chetor.com
2.www.yjc.ir
3.www.namnak.com
منبع: راسخون