کدام ویتامین ها برای مقابله با سینوزیت موثر هستند؟

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، عفونت سینوسی که به عنوان سینوزیت نیز شناخته می گردد، زمانی رخ می دهد که بافت های حفره بینی و سینوس شما متورم و ملتهب شوند. اگر عفونت سینوسی دارید، ممکن است علائمی را تجربه کنید که ابتدا شبیه سرماخوردگی معمولی و با گذشت زمان بیانگر سینوزیت است. علائم قابل توجه سینوزیت شامل تب، خستگی، سرفه، ترشح از بینی، ترشح و آبریزش بینی، احتقان و احساس ضعف عمومی هستند.

کدام ویتامین ها برای مقابله با سینوزیت موثر هستند؟

به گزارش ایسنا به نقل از هلث، چهار نوع سینوزیت وجود دارد و دوره بیماری هر کدام حداقل دو هفته طول می کشد؛ سینوزیت حاد نوعی است که ظاهراً از ناکجاآباد به وجود می آید و ممکن است با علائمی مانند احتقان یا آبریزش بینی آغاز گردد. سینوزیت حاد معمولا بین دو تا چهار هفته طول می کشد.

سینوزیت فراتر از حاد یک پله بالاتر از سینوزیت حاد است و دوره بیماری آن از چهار هفته تا سه ماه طول می کشد. اگر سینوزیت بیش از سه ماه یا 12 هفته طول بکشد، به عنوان سینوزیت مزمن طبقه بندی می گردد. اگر فردی چندین بار در سال سینوزیت را تجربه کند، ممکن است به عنوان سینوزیت عودنماینده تشخیص داده گردد.

مهم نیست که چه نوع سینوزیتی داشته باشید، چندین ویتامین و مکمل وجود دارد که می تواند به کاهش علائم سینوزیت و به بدن شما در مبارزه با التهاب یاری کند.

هنگامی که عفونت سینوسی دارید، احتمالاً می خواهید هر کاری که می توانید برای از بین بردن آن انجام دهید. برترین موادی که هنگام ابتلا به سینوزیت مصرف می گردد ویتامین C، ویتامین D، ریشه زنجبیل و پروبیوتیک ها هستند.

ویتامین C احتمالاً شناخته شده ترین ویتامین برای ایمنی و مبارزه با سرماخوردگی است که اغلب پرتگاه عفونت های سینوسی است. از آنجایی که سینوزیت با التهاب بافت سینوس تعیین می گردد، ویتامین D دفاع خوبی در برابر التهاب ارائه می نماید. ویتامین D مانند همسایه الفبایی خود، ایمنی را تقویت می نماید و به مبارزه با عفونت ها یاری می نماید.

نتایج تحقیقی در سال 2022 نشان داد که ریشه زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و می تواند التهاب بافت را کاهش دهد و به کاهش علائم عفونت سینوسی یاری کند. می توانید با زنجبیل تازه، یک کپسول پودر شده از ریشه زنجبیل تهیه کنید، یا چای زنجبیل بنوشید تا علائم سینوزیت را کاهش دهید. بخار چای داغ همراه با قدرت زنجبیل می تواند غشا های مخاطی ملتهب و تحریک شده را کاهش دهد.

برای تکمیل مکمل های ضد سینوزیت، پروبیوتیک ها می توانند از سینوس های شما در برابر تشدید التهاب محافظت نمایند و گاهی اوقات از عفونت های سینوسی به طور کلی جلوگیری می نمایند.

یک پروبیوتیک به نام لاکتوباسیلوس، اسید لاکتیک فراوری می نماید که در واقع می تواند از رشد میکروارگانیسم ها و باکتری هایی که باعث عفونت دردناک سینوسی می شوند جلوگیری کند.

می توانید مکمل های پروبیوتیک بدون نسخه، نوشیدنی هایی مانند کامبوچا که مملو از پروبیوتیک ها هستند و حتی اسپری های بینی پروبیوتیک که به طور خاص برای مبارزه با عفونت های سینوسی ساخته شده اند را بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "کدام ویتامین ها برای مقابله با سینوزیت موثر هستند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام ویتامین ها برای مقابله با سینوزیت موثر هستند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید