علت نامرغوب بودن آرد نانوایی های اردبیل

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، خبرنگاران/اردبیل رئیس هیات مدیره اتحادیه نانوایان اردبیل گفت: کیفیت نان در اردبیل باوجود نامرغوب بودن بیشتر آرد اردبیل مطلوب است و علت نامرغوبی آرد اردبیل نول کشی کارخانه ها از گندم است.

علت نامرغوب بودن آرد نانوایی های اردبیل

بهنام اسمعیل زاده در گفت وگو با وبلاگ سطح دیتا اظهار کرد: علت کیفیت پایین نان در اردبیل ضعف زیرساخت ها است اما در مجموع نان اردبیل نسبت به استان های دیگر قابل پسند است.

وی با بیان اینکه 1200 واحد نانوایی در اردبیل فعال هستند، توضیح داد: از این تعداد 530 واحد لواش پزی، 485 واحد بربری پزی، 37 واحد فطیرپزی و 91 واحد سنگک پزی است.

رئیس هیات مدیره اتحادیه نانوایان اردبیل افزود: 600 واحد از این تعداد یعنی نصف آنها آزادپز بوده و بقیه دولتی پز هستند.

اسمعیل زاده با بیان اینکه اتحادیه نانوایان به واحدهای نانوایی سرکشی نموده و در صورت داشتن اشکالی در گام اول آنها را هدایت می نماید، توضیح داد: اتحادیه برای کنترل کیفیت نانوایی ها به صورت مستمر از واحدهای نانوایی بازرسی نموده و برای ارتقای کیفیت هدایت های لازم را انجام می دهد.

رئیس هیات مدیره اتحادیه نانوایان اردبیل افزود: نظارت بر نانوایی ها به صورت مداوم و مستمر انجام می گردد و اگر شکایتی از نانوایان باشد دراسرع وقت به آن رسیدگی می کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "علت نامرغوب بودن آرد نانوایی های اردبیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علت نامرغوب بودن آرد نانوایی های اردبیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید