راه اندازی اولین واحد فرآوری سس هوموس کشور در استان کرمانشاه

به گزارش وبلاگ سطح دیتا، مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه گفت : اولین واحد فرآوری سس هوموس کشور در استان کرمانشاه راه اندازی می گردد.

راه اندازی اولین واحد فرآوری سس هوموس کشور در استان کرمانشاه

کریمی مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه با بیان اینکه این واحد با برآورد 20 میلیارد تومان در شهرستان صحنه راه اندازی می گردد گفت : از این مقدار 12 میلیارد تومان آن تسهیلات است.

وی با اشاره به صادرات این محصول به کشور های عربی به عنوان پیش غذا گفت: تفاوت این واحد فرآوری با سایر واحد های صنایع تبدیلی درکشور این است که واحد های دیگر خمیر فلافل، نخود چی، کنسرو نخود فراوری می نمایند و سس هوموس برای نخستین بار است که فراوری می گردد.

مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه گفت: این واحد با پیشرفت 25 درصدی تا سال دیگر به بهره برداری می رسد.

کریمی با بیان اینکه در این واحد 50 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد ادامه داد: حدود 4 ماه عملیات اجرایی این واحد فرآوری با ظرفیت 10 هزار تن شروع شده است .

وبلاگ سطح دیتا کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "راه اندازی اولین واحد فرآوری سس هوموس کشور در استان کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی اولین واحد فرآوری سس هوموس کشور در استان کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید